Vraag een offerte aan

Afzuigkap reinigen

Wilt u uw afzuigkap laten schoonmaken door een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Friss voor Horeca aan het juiste adres! Wij voeren reinigingen uit van gehele afzuiginstallaties, waaronder afzuigkappen, afzuigkanalen en afzuigventilatoren. Onze deskundige medewerkers maken alle onderdelen in een mum van tijd weer vrij van vuil, vet en stof. Zo houden we uw keuken veilig en hygiënisch.

Friss voor Horeca - dieptereiniging grootkeuken
vervuilde afzuiging
afzuiging na ontvetting en reiniging Friss voor Horeca

Professionele reiniging en service

Friss voor Horeca is dé expert als het gaat om het reinigen van afzuigsystemen. Wij hebben ruime ervaring en weten alles over de nieuwste behandelmethodes en technieken doordat we ons continu blijven bijscholen. Dankzij de grote kennis van onze vakmensen garanderen we een hoge kwaliteit bij het schoonmaken van uw afzuigkap. Ook bieden we een steeds uitstekende service.

Het belang van een afzuigkap reiniging

Om te voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid, hygiëne en voedselveiligheid is het van groot belang om uw afzuigkap regelmatig te laten reinigen. Verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk de grens van een inwendige vetafzetting op maximaal 0,5 mm dikte vastgelegd bij brand of andere nare gebeurtenissen binnen uw bedrijf. We raden aan om de afzuigkap eens per jaar te laten schoonmaken door Friss voor Horeca. Hierdoor zorgt u bovendien voor een lange levensduur van de installatie, minder energieverbruik en lagere onderhoudskosten.

Uw afzuigkap laten schoonmaken

Tegenwoordig liggen de eisen voor een schone en veilige leef- en werkomgeving in de horeca steeds hoger. Een vervuild afzuigsysteem kan leiden tot gevaarlijke en onhygiënische situaties. Daarom staan we voor u klaar met een kwalitatieve horeca afzuigkap reiniging. Wij verwijderen bacteriën en vetaanslag om onveilige situaties te voorkomen, zoals brandgevaar en een slecht functionerende afzuiginstallatie.

Friss voor Horeca - Reiniging afzuigkanalen en afzuigkappen

Certificaat na reiniging

Wanneer wij uw afzuigkap komen reinigen krijgt u na afloop een certificaat van ons. Daarmee toont u aan dat de installatie schoon is en naar behoren werkt. Het certificaat bestaat uit foto’s van voor en na de reiniging, een omschrijving van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de datum waarop dit is gebeurd.

Neem contact op met ons

Bent u geïnteresseerd om uw afzuigkap te laten reinigen door Friss voor Horeca? Onze professionals staan graag voor u klaar. Neem meteen contact op via het nummer 0416 56 10 52 of stuur een e-mail naar klantenservice@frissvoorhoreca.nl. Daarnaast is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen op onze website. Wij contacteren u vervolgens binnen de 24 uur met meer informatie over de mogelijkheden.