Uitvalscherm reinigen en impregneren

Een uitvalscherm is functioneel, maar het is vaak ook een uitnodiging voor uw klanten. Laat uw uitvalscherm daarom reinigen en onderhouden door Friss voor Horeca. Zowel met als zonder abonnement.

Naast het reinigen van uitvalzonneschermen, voeren wij ook onderhoud en kleine reparaties uit. Dat is handig!

Rolluiken reinigen aan de binnen- en buitenzijde

rolluiken reinigen

Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling aan uw horecapand, zelfs buiten openingstijden. Laat uw rolluiken daarom professioneel reinigen door Friss voor Horeca.

Met of zonder abonnement. Eenmalig of regelmatig. Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen.

Parasols reinigen en impregneren

reinigen parasol

Heeft uw horecalocatie een mooi terras met gezellige parasols. Na verloop van tijd worden parasols vuil. Iedere dag een beetje, totdat ze echt niet meer die uitnodigende reclame-uiting zijn.

Laat daarom uw parasols reinigen door Friss voor Horeca. Tegen slechts een fractie van de kosten van een nieuwe parasol. Zowel met als zonder abonnement. U kiest.

Markiezen reinigen en impregneren

markiezen reinigen

Een mooie markies herkent iedereen al van veraf. Deze klassieke zonwering is een sieraad voor uw horecabedrijf. Veel hotels, cafés en restaurants maken gebruik van markiezen als reclamemiddel. Helaas vervuilen markiezen na verloop van tijd.

Friss voor Horeca reinigt en onderhoudt uw markiezen. Met of zonder abonnement. Da’s mooi hè!