Vraag een offerte aan

Rolluiken reinigen aan de binnen- en buitenzijde

Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling. Laat uw rolluiken daarom regelmatig aan de binnenzijde en de buitenzijde reinigen. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend en inbraakwerend; ze mogen ook best mooi zijn. En schoon natuurlijk.

Rolluiken hebben het in de horeca soms zwaar te verduren. Omgevingsvuil, regenstrepen en ook graffiti kunnen de rolluiken behoorlijk ontsieren. Is dat bij uw horecapand ook het geval? Hoog tijd om ze te laten reinigen door Friss voor Horeca. Wij zorgen ervoor dat uw horecapand er ook ná sluitingstijd pico bello uitziet.

Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen. Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerteformulier.

Friss_voor_Horeca_rolluiken_reinigen

Reiniging en onderhoud voor langere levensduur

Friss voor Horeca reinigt rolluiken. Goed onderhoud verlengt de levensduur en zorgt voor een blijvend goede werking van de rolluiken. Wel zo'n veilig gevoel. Tijdens onze reiniging zullen wij daarom ook de bewegende delen smeren, zodat deze weer soepel lopen.

Friss_voor_Horeca_rolluiken_reinigen

Onderhoud en kleine reparaties op locatie

 • Het vervangen van trekkoorden en trekbanden
 • Het opnieuw afstellen van rolluiken
 • Het schoonmaken en smeren van bewegende delen
 • Friss voor Horeca - reiniging graffiti rolluik

  Graffitireiniging? Ook voor rolluiken

  Hoe vaak komt het niet voor dat er graffiti op de rolluiken wordt aangebracht. Ontsierend voor uw horecapand én maar al te vaak de aanzet tot nog veel meer graffiti op de rest van het gebouw en in de straat. Het gevolg: een onaangenaam gezicht na sluitingstijd en een gevoel van onveiligheid bij passanten. Friss voor Horeca verwijdert graffiti, onder andere van rolluiken. Hoewel de verf soms tamelijk hardnekkig kan zijn en in kieren en profielen kunnen kruipen, kunnen we 90% van de graffiti onzichtbaar verwijderen. Mogelijk overtreft onze graffitireiniging zelfs uw verwachtingen. Bel of mail ons gerust. Of stuur uw aanvraag in via het offerteformulier!

  Voorbeeld inbouwrolluik - Friss voor Horeca

  Wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon?

  Vaak wordt aan Friss voor Horeca de vraag gesteld: wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon? Dat ligt er aan wat voor type rolluik is aangebracht op uw horecabedrijf: opbouw of inbouw?

  Friss voor Horeca reinigt opbouwrolluiken namelijk ook aan de binnenzijde. Een opbouwrolluik herkent u aan de afdekkap die geheel aan de buitenzijde van de gevel is bevestigd. Deze kunnen wij verwijderen (en na reiniging uiteraard ook weer professioneel monteren!), zodat wij ook de binnenzijde van uw rolluik kunnen reinigen.

  Als uw horecabedrijf is voorzien van inbouwrolluiken is het reinigen van de binnenzijde niet mogelijk. Dat wil zeggen: als uw horecapand inbouwrolluiken heeft en wij deze niet kunnen benaderen via deuren, schuifpuien of naar binnen openslaande ramen, dan kunnen wij er helaas niet bij. Op de onderste foto ziet u een voorbeeld van inbouwrolluiken, waarvan de afdekkappen aan de gevelzijde niet zichtbaar zijn.

  Mocht u twijfelen welke situatie op uw rolluiken van toepassing is, kunt u gerust contact met ons opnemen. Of u vraagt een offerte aan en stuurt een foto van de rolluiken mee. Dan kunnen wij vooraf waarschijnlijk een prima inschatting maken van het eindresultaat. Gerust dóen!

  Friss_voor_Horeca_schoonmaak_team

  Zo behandelt Friss voor Zonwering uw rolluiken

  • Inventarisatie van de werkzaamheden
  • Demonteren van de kap van het rolluik (opbouw-rolluiken)
  • Schoonmaken van het rolluik aan de buitenzijde
  • Schoonmaken van het rolluik aan de binnenzijde (opbouw-rolluiken)
  • Schoonmaken en behandelen van de kap van het rolluik (opbouw-rolluiken)
  • Schoonmaken en in-sprayen van de bewegende delen
  • Het monteren van de kap (opbouw-rolluiken)
  • De werking controleren van het rolluik
  • Het wassen van de ramen die door ons vervuild zijn

  Geef uw bijzonderheden door en ontvang een vrijblijvende offerte.

  Frisse rolluiken thuis

  Ook rolluikreiniging bij woonhuizen

  Speciaal voor particulieren bieden wij ook rolluikreiniging bij woonhuizen aan. Bent u particulier en gunt u uw huis weer een verzorgde uitstraling met schone rolluiken? Ga dan naar onze zonweringswebsite voor particulieren: www.frissvoorzonwering.nl.