Vraag een offerte aan

Afzuigsysteem laten reinigen
door Friss voor Horeca

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw afzuigsysteem kan reinigen? Friss voor Horeca pakt deze klus met twee handen aan! Dankzij onze jarenlange ervaring weten alles van het reinigen van diverse afzuigsystemen in grootkeukens. Wij kunnen alle onderdelen reinigen en vrij maken van vuil, vet en stof. Laat onze Friss voor Horeca professionals uw afzuigsysteem de beste reiniging geven waardoor het niet alleen veiliger, maar ook hygiënischer wordt in uw keuken. Friss voor Horeca staat voor u klaar!

Video: zo reinigen wij horeca-afzuiginstallaties

In deze video ziet u hoe Friss voor Horeca afzuiginstallaties reinigt.

Wij pakken het gehele afzuigsysteem aan:
- afzuigkappen
- afzuigkanalen
- afzuigventilatoren

Vraag gemakkelijk uw offerte aan via het formulier op deze pagina.

Friss voor Horeca - dieptereiniging grootkeuken
vervuilde afzuiging
afzuiging na ontvetting en reiniging Friss voor Horeca

Waarom een reiniging van de afzuiginstallatie?

Het is erg belangrijk om uw afzuigsysteem te laten reinigen. Hiermee voldoet u direct aan de wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, hygiëne en voedselveiligheid. Wist u dat bij brand of andere vervelende gebeurtenissen binnen uw bedrijf de verzekeringsmaatschappij de grens van een inwendige vetafzetting op maximaal 0.5 millimeter dikte heeft staan? Alleen daarom is het al slim om het eens per jaar te laten reinigen door ons. Daarnaast zorgt de reiniging ook voor een langere levensduur van de installatie, lager energieverbruik en daarmee ook lagere onderhoudskosten. Ook is een frisse werkomgeving fijn voor uw medewerkers om in te werken.

 • U voldoet aan de wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, hygiëne en voedselveiligheid
 • Langere levensduur van uw installatie
 • Lagere onderhoudskosten
 • Lager energieverbruik
 • Een frisse omgeving werkt veilig en plezieriger
 • Reiniging met certificaat

  Laat uw keuken-afzuigsysteem reinigen door Friss voor Horeca. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Na de professionele reiniging door onze vakkundige medewerkers ontvangt u een certificaat van een schone en goedwerkende installatie. Dit certificaat omvat het volgende:

  • Foto’s van voor en na de reiniging
  • Een certificaat met daarop omschreven welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd
  • De datum van uitvoering

   

  Wat maken wij allemaal schoon?

  Friss voor Horeca maakt uw gehele afzuiginstallatie schoon. Dit wil zeggen: afzuigkappen, afzuigkanalen en afzuigventilatoren. Na de professionele reiniging door onze professionele medewerkers ontvangt u een certificaat van een schone en goed werkende installatie. Dit certificaat omvat o.a. foto’s van voor en na de reiniging, een omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden en de datum van uitvoering. Wanneer u graag uw afzuigsysteem wilt laten reinigen door ons kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

  FrissvoorHoreca_Afzuigsysteem

   

  Keuken-afzuigsysteem laten reinigen

  Friss voor Horeca kan naast uw keuken een dieptereiniging geven ook het afzuigsysteem reinigen. De eisen aan een veilige en schone leef- en werkomgeving in de horeca worden steeds strenger. Vervuilde installaties en afzuigkanalen kunnen niet alleen gevaarlijke, maar ook onhygiënische situaties veroorzaken. Vetaanslag en bacteriën nestelen zich maar al te graag op inwendige vervuilde oppervlakken. Door reinigingsonderhoud door Friss voor Horeca kunt u onveilige situaties voorkomen. U voorkomt hiermee brandgevaar en een slecht functionerende afzuiginstallatie. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

   

  Beste reiniging en service

  Friss voor Horeca gaat graag voor u aan de slag! Wij zijn dan ook experts op het gebied van reiniging van horeca afzuiging. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles van de grondige reiniging van keukens en dus ook van afzuigers. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle nieuwe behandelmethodes en blijven ook telkens nieuwe technieken bijleren. Hun kennis in combinatie met de ervaring is ook wel dé sleutel voor succes! Een resultaat van hoge kwaliteit is dan ook gegarandeerd.

  Waarom Friss voor Horeca?

  Waarom u voor ons moet kiezen wanneer u op zoek bent naar een afzuigsysteem reiniging voor uw keuken? Hieronder staan onze belangrijkste punten:

  • Professionele vakmensen
  • Goede service gegarandeerd
  • Schoonmaak op locatie
  • Kunnen snel voor u aan de slag
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Door het hele land mogelijk

  Offerte aanvragen keuken-afzuigsysteem reiniging

  Op zoek naar een bedrijf dat uw keuken-afzuigsysteem de beste reiniging kan geven? Friss voor Horeca is er voor u! U kunt op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierna nemen wij binnen 24 uur contact met u op met wat wij voor u kunnen betekenen. Friss voor Horeca staat ook wel voor de beste service en een betrouwbare deskundige reiniging. Niets is te gek voor ons!

  Contact Friss voor Horeca

  Wilt u uw afzuigsysteem laten reinigen door onze professionals? Neem dan direct contact met ons op. Ook voor vragen of advies kunt u ons bereiken. U kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorhoreca.nl en via de telefoon op 0416-561052. Wij staan voor u klaar!