Vraag een offerte aan

Horeca afzuiging reinigen

Bij Friss voor Horeca bent u aan het juiste adres om uw horeca afzuiging te laten reinigen. Wij maken uw gehele afzuiginstallatie schoon: van afzuigkappen tot afzuigkanalen en afzuigventilatoren. Alle onderdelen worden grondig door ons gereinigd en ontdaan van vuil, vet en stof. Onze ervaren professionals garanderen een brandschoon resultaat en zorgen ervoor dat uw keuken veiliger en hygiënischer wordt.

Video: zo reinigen wij horeca-afzuiginstallaties

In deze video ziet u hoe Friss voor Horeca de afzuiging reinigt.

Wij reinigen de volledige afzuiging:
- afzuigkappen
- afzuigkanalen
- afzuigventilatoren

Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina.

Friss voor Horeca - dieptereiniging grootkeuken
vervuilde afzuiging
afzuiging na ontvetting en reiniging Friss voor Horeca

Waarom een horeca afzuigsysteem schoonmaken belangrijk is

Het afzuigsysteem van uw horecazaak regelmatig laten reinigen is essentieel om te voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid, hygiëne en voedselveiligheid. Wist u dat verzekeringsmaatschappijen de grens van een inwendige vetafzetting op maximaal 0,5 mm dikte hebben vastgelegd bij een brand of andere gebeurtenissen binnen uw bedrijf? Daarom adviseren wij om uw horeca afzuiging eens per jaar te laten reinigen. Op deze manier zorgt u er tevens voor dat de installatie in goede conditie blijft en u minder energieverbruik en onderhoudskosten heeft.

Uw horeca afzuigsysteem schoonmaken

Een vervuild afzuigsysteem kan gevaarlijke en onhygiënische situaties veroorzaken. Hierdoor liggen de eisen voor een schone leef- en werkomgeving in horecazaken tegenwoordig steeds hoger. Friss voor Horeca helpt u hier graag bij door uw horeca afzuigsysteem professioneel te komen schoonmaken. Door bacteriën en vetaanslag te verwijderen voorkomen we onveilige situaties zoals brandgevaar en een slecht functionerende afzuiginstallatie.

Uitstekende reiniging en de beste service

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van horeca afzuigsystemen en hebben hier ruime ervaring in. Doordat we ons continu blijven bijscholen weten we alles over de nieuwste behandelmethodes en technieken. Onze deskundige vakmensen beschikken over de juiste kennis en garanderen altijd een hoge kwaliteit bij het reinigen van uw horeca afzuiging. Daarbij bent u verzekerd van een goede service. Friss voor Horeca biedt schoonmaakbeurten over het hele land en gaat snel voor u aan de slag.

FrissvoorHoreca_Afzuigsysteem

Certificaat als bewijs

Nadat wij uw horeca afzuigsysteem zijn komen reinigen krijgt u een certificaat van ons. Dit bevat foto’s van voor en na het schoonmaken, een beschrijving van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd en de datum waarop dit gedaan is. Zo kunt u aantonen dat uw installatie schoon is en naar behoren werkt.

Contacteer Friss voor Horeca

Wilt u uw horeca afzuiging laten reinigen door Friss voor Horeca? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan op onze website. Binnen de 24 uur contacteren wij u met meer informatie over de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0416 56 10 52 of door te mailen naar klantenservice@frissvoorhoreca.nl. Onze professionals staan u graag te woord.