Vraag een offerte aan

Dieptereiniging grootkeukens
door Friss voor Horeca

Wilt u graag uw grootkeuken laten reinigen? U bent aan het juiste adres bij Friss voor Horeca wanneer het gaat om dieptereiniging van grootkeukens. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring als geen ander hoe we deze reiniging aan moeten pakken. Dankzij onze effectieve methode kunnen we iedere keuken reinigen en vervolgens beschermen tegen vuil, vet en stof. Laat uw grootkeuken reinigen door de professionals van Friss voor Horeca en laat uw keuken blinken als nooit tevoren!

Dieptereiniging voor hygiënische werkruimte

Om verzekerd te zijn van een hygiënische werkruimte is een dieptereiniging van de keuken een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks onderhoud van uw horecabedrijf. Vet, stof, vuil, maar ook bacteriën zetten zich af en nestelen zich in, onder en achter uw keukenapparatuur. Verborgen plaatsen die tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet worden bereikt. Wanneer u Friss voor Horeca inschakelt kunnen wij uw grootkeuken dé dieptereiniging geven die het nodig heeft. Hierna kunt u weer fris aan de slag!

Reiniging grootkeuken door Friss voor Horeca
Friss voor Thuis aan het werk - grootkeukenreiniging

Wat doen wij bij een dieptereiniging?

Een dieptereiniging is ook wel een zeer grondige reinigingsbeurt. Daar waar de dagelijkse schoonmaak niet aan toe komt of bij kan komen, reinigen onze medewerkers de gehele keuken grondig. Onze professionele medewerkers zullen hierbij moeilijk bereikbare plaatsen reinigen en desinfecteren. Daarnaast reinigingen we het keukenapparatuur en ontvetten, ontkalken en desinfecteren we dit ook. Ook de vloeren en de wanden krijgen een grondige reinigingsbeurt. Zijn uw kitranden aan vervanging toe? Ook dat regelen we voor u! We controleren alle kitranden en vervangen ze waar nodig. Zoals u ziet kunnen wij alles voor u doen!

 • Reiniging en desinfecteren van moeilijk bereikbare plaatsen
 • Het demonteren reinigen en monteren van keukenapparatuur
 • Intensief ontvetten, ontkalken en desinfecteren van het keukenapparatuur
 • Intensieve reiniging van vloeren en wanden
 • Controle en vervangen van kitranden
 • Friss voor Horeca - dieptereiniging (groot)keukens

  Waarom uw grootkeuken een dieptereiniging geven?

  Het is belangrijk om uw grootkeuken zo nu en dan een goede dieptereiniging te laten geven. Waarom? Dit is niet alleen een aanvulling op het dagelijks onderhoud van uw keuken, ook leeft u hiermee de wet- en regelgeving t.a.v. brandveiligheid, hygiëne, voedselveiligheid (HACCP) na. Verder kunt u door een goede reiniging uw horeca-apparatuur ook een stuk langer gebruiken. Door het reinigen ervan hoeven de apparaten minder hard te werken en dat resulteert direct in een lager energieverbruik. Wanneer de ruimte schoon is voorkomt u ook ongedierte in uw keuken. En wat is er nu fijner dan een frisse en veilige werkplek? Uw werknemers zullen dan ook met extra plezier aan de slag gaan.

 • Noodzakelijke aanvulling op het dagelijks onderhoud
 • Wet- en regelgeving t.a.v. brandveiligheid, hygiëne, voedselveiligheid (HACCP)
 • Langere levensduur en lagere onderhoudskosten van uw horeca-apparatuur;
 • Lager energieverbruik
 • Een frisse en veilige omgeving werkt plezierig
 • Het voorkomen van ongedierte
 • Reiniging grootkeuken Friss voor Horeca

  Hoge kwaliteit dieptereiniging

  Friss voor Horeca is uw partner als het gaat om dieptereiniging van grootkeukens. Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het zeer grondig reinigen van keukens. Het is dan ook slim om eens per jaar een professioneel bedrijf zoals Friss voor Horeca langs te laten komen om uw keuken een dieptereiniging te geven. Dankzij onze effectieve behandelmethodes, ervaring, vakkundige medewerkers is een optimaal resultaat gegarandeerd. Al veel mensen gingen u voor! Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

  Tip: laat uw afzuigsysteem reinigen

  Wist u dat Friss voor Horeca ook uw afzuigsysteem reinigt? In deze video ziet u hoe wij dat doen.

  Wij zorgen voor een zorgvuldige inwendige reiniging van het gehele afzuigsysteem:
  - afzuigkappen
  - afzuigkanalen
  - afzuigventilatoren

  Friss voor Horeca werkt keurig volgens afspraak. U ontvangt een certificaat na reiniging. Vraag gemakkelijk online een offerte aan.

  Waarom Friss voor Horeca?

  Waarom u voor ons moet kiezen wanneer u op zoek bent naar een dieptereiniging voor uw keuken? Hieronder staan onze belangrijkste punten:

  • Professionele vakmensen
  • Goede service gegarandeerd
  • Schoonmaak op locatie
  • Kunnen snel voor u aan de slag
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Door het hele land mogelijk

  Contact Friss voor Horeca

  Wilt u uw keuken een dieptereiniging laten geven door onze professionals? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via het formulier op onze website. Daarna ontvang u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte samen met een plan van aanpak. Mocht u nog andere vragen hebben of advies nodig hebben? U kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorhoreca.nl en via de telefoon op 0416-561052. Wij staan voor u klaar!