Vraag een offerte aan

Zonwering reinigen door Friss voor Horeca

Wilt u uw zonwering laten reinigen? U bent bij Friss voor Horeca aan het juiste adres voor het laten reinigen van de zonwering bij uw horecabedrijf. Wij kunnen iedere zonnescherm, markies of parasol reinigen en vrijmaken van diverse soorten vuil. Na het reinigen zorgen we ook voor de juiste bescherming van het doek, zodat het vuil vervolgens minder snel hecht. Laat de professionele medewerkers van Friss voor Horeca uw zonwering de beste reiniging geven waardoor het er weer uitziet als nieuw. Wij staan voor u klaar!

Uitvalscherm laten reinigen
Een uitvalscherm is functioneel, maar het is vaak ook een uitnodiging voor uw klanten. Laat uw uitvalscherm daarom reinigen en onderhouden door Friss voor Horeca. Zowel met als zonder abonnement.

Naast het reinigen van uitvalzonneschermen, voeren wij ook onderhoud en kleine reparaties uit. Dat is handig!
rolluiken reinigen
Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling aan uw horecapand, zelfs buiten openingstijden. Laat uw rolluiken daarom professioneel reinigen door Friss voor Horeca.

Met of zonder abonnement. Eenmalig of regelmatig. Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen.
reinigen parasol
Heeft uw horecalocatie een mooi terras met gezellige parasols. Na verloop van tijd worden parasols vuil. Iedere dag een beetje, totdat ze echt niet meer die uitnodigende reclame-uiting zijn.

Laat daarom uw parasols reinigen door Friss voor Horeca. Tegen slechts een fractie van de kosten van een nieuwe parasol. Zowel met als zonder abonnement. U kiest.
markiezen reinigen
Een mooie markies herkent iedereen al van veraf. Deze klassieke zonwering is een sieraad voor uw horecabedrijf. Veel hotels, cafés en restaurants maken gebruik van markiezen als reclamemiddel. Helaas vervuilen markiezen na verloop van tijd.

Friss voor Horeca reinigt en onderhoudt uw markiezen. Met of zonder abonnement. Da’s mooi hè!

Waarom zonwering reinigen?

Wanneer u eigenaar bent van een restaurant, café, hotel of lunchroom dan weet u als geen ander dat het uiterlijk van uw zaak erg belangrijk is. Schone zonwering is een onderdeel van het visitekaartje! Een warm welkom begint immers buiten. Dankzij het Nederlandse weer hebben parasols, luifels, zonneschermen en markiezen heel wat te verduren. Hierdoor komen o.a. mos en schimmels op de doeken en dit oogt niet heel uitnodigend. Tijd om er iets aan te doen. Laat uw zonnescherm, luifel of parasol schoonmaken door onze professionals en laat uw zonwering eruit zien als nieuw. Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor het professioneel reinigen van uw zonwering binnen uw horeca bedrijf? Neem direct contact op met Friss voor Horeca!

Friss_voor_Thuis_markies_horeca_3

Meest voorkomende vervuiling op zonwering

Op parasols, luifels, zonneschermen en markiezen kan heel wat vuil vast komen te zitten. Aan al het vuil kan Friss voor Horeca wat doen. Hierbij een overzicht van de meest voorkomende vervuilingen:

 • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht
 • Vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling
 • Algen, mossen en lekstrepen. Vooral lekstrepen zijn hardnekkig
 • Harsen van bomen en vogelpoep. Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek
 • Verstikkingen en schimmels
FrissvoorHoreca_reiniging Parasols

Zonwering reinigen: de aanpak

Wanneer de professionals van Friss voor Horeca uw zonwering komen reinigen dan zorgen wij ervoor dat uw parasol, zonnescherm, luifel of markies weer gaat stralen als nooit tevoren. Voordat wij aan de slag gaan met de zonwering bij uw horecabedrijf maken wij altijd eerst een betrouwbare inschatting van het te verwachten eindresultaat. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Hieronder ziet u stap voor stap hoe wij te werk gaan bij de schoonmaak van zonwering:

 • het 2-zijdig droog afborstelen van het doek
 • het inschuimen en inborstelen van het doek met een shampoo
 • indien aanwezig: extra behandeling van de onderste flap (zonnerand)
 • het 2-zijdig schoonspuiten van het doek met aangepaste hogedruk
 • het schoonmaken van de constructie van het zonnescherm
 • het impregneren van het doek
 • het wassen van de ramen die door ons zijn vervuild
Friss_voor_Horeca_schoonmaak_team

Beste resultaat reiniging door Friss voor Horeca

Zelfs de meest vieze zonwering is door ons nog schoon te maken. Door Friss voor Horeca in te schakelen voor het reinigen van uw zonwering kunt u besparen op nieuwe zonwering. Dit heeft u namelijk nog niet nodig. Dankzij onze behandelmethoden laten wij ieder doek weer als (bijna) nieuw eruit zien. Er is gelukkig veel mogelijk op het gebied van reiniging en wij pakken de klus dan ook graag aan! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Voorkom beschadiging door reiniging zonwering

Wanneer uw zonwering erg vies is dan kunt u ons direct bellen om actie te ondernemen. Niet alleen ziet het er niet fris uit, ook kan er beschadiging optreden en dit is zonde. Wanneer u uw zonwering eens per jaar of per twee jaar laat reinigen door Friss voor Horeca kunt u daarmee de levensduur van uw zonnescherm, parasol of luifel met gemak een paar jaar verlengen en kunnen uw gasten er langer van genieten!

Tip: Friss voor Horeca reinigt ook uw afzuigsysteem

Houd uw horecabedrijf gastvrij, hygiëne en veilig: laat Friss voor Horeca ook uw afzuigsysteem reinigen!
- afzuigkappen
- afzuigkanalen
- afzuigventilatoren
Friss voor Horeca werkt keurig volgens afspraak. U ontvangt een certificaat na reiniging. Vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Contact Friss voor Horeca

Wilt u uw zonwering laten reinigen door onze professionals? Neem dan direct contact met ons op. Ook voor vragen of advies kunt u ons bereiken. U kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorhoreca.nl en via de telefoon op 0416-561052. Wij staan voor u klaar!

Friss_voor_Thuis_uitvalzonnescherm_reinigen_2

Zonweringen reinigen voor particulieren

Wist u dat wij ook zonweringen reinigen voor particulieren? Daarvoor neemt u contact op met Friss voor Zonwering via onze speciale zonwering-website.