Vraag een offerte aan

Afzuigkanaal laten reinigen door Friss voor Horeca

Kan het kanaal van uw afzuigkap wel een goede reiniging gebruiken? Schakel dan Friss voor Horeca in! Wij zijn een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in horecabedrijven en hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van afzuigkanalen en vetkanalen. We hebben al veel grootkeukens schoongemaakt en weten dus precies hoe we dit soort klussen aan moeten pakken. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen helemaal vrij worden gemaakt van vuil, vet en stof. Zorg ervoor dat uw bedrijf een op-en-top veilige en hygiënische keuken heeft en laat uw afzuigkanaal reinigen door onze professionals! Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een offerte.

Licht vervuild

Afzuiging horeca onderhoud - kanaal horecakeuken - lichte vervuiling - frissvoorhoreca

Medium vervuild

Afzuiging horeca reinigen - kanaal - middelzware vervuiling - frissvoorhoreca

Zwaar vervuild

Afzuiging horeca reinigen - kanaal keuken - zware vervuiling vet - frissvoorhoreca

Het is belangrijk om het kanaal van uw afzuigkap professioneel te laten reinigen

Het is om een aantal redenen zeer belangrijk dat u uw afzuigkap eens in de paar jaar door onze professionals laat reinigen. Allereerst is het belangrijk omdat u daarmee voldoet aan de regelgeving met betrekking tot hygiëne en voedselveiligheid. En zeg nou zelf, u eet zelf toch ook liever eten dat komt uit een hygiënische keuken? Naast het hygiënische aspect is het professioneel laten schoonmaken van het kanaal van uw afzuigkap ook belangrijk vanwege de brandveiligheid. In het ongelukkige geval van een brand kijkt de verzekering zelfs naar de inwendige vetafzetting in het vetkanaal. Deze mag dus niet te vettig zijn! Buiten de wet- en regelgevingen om zorgt een grondige schoonmaakbeurt er ook nog eens voor dat uw apparatuur langer meegaat en dat uw personeel fijnere werkomstandigheden heeft. Een win-winsituatie dus!

Laat uw afzuigkanaal reinigen door een gespecialiseerd bedrijf

Nu begrijpt u dus de noodzaak van het reinigen van uw afzuigkanaal, maar heeft u ons dan wel nodig? Kunt u dit niet gewoon zelf schoonmaken? Helaas is het grondig schoonmaken van een afzuigkanaal geen eenvoudige klus. Dit kunt u toch echt het beste door de experts laten doen. Zo bespaard u tijd en weet u zeker dat het goed gebeurt. Daarnaast krijgt u van ons ook nog eens een certificaat waarop bijgehouden is wanneer welke werkzaamheden precies verricht zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer uw systeem weer toe is aan een nieuwe schoonmaakbeurt.

Welke service leveren wij?

De professionals van Friss voor Horeca reinigen het hele afzuigsysteem voor u. We reinigen de afzuigkap, de kanalen en de ventilatoren. We zorgen ervoor dat het hele systeem een grondige opfrisbeurt krijgt. We maken overal foto’s van zodat u precies kunt zien wat we gedaan hebben. Wel zo handig.

Hierom kunt u het beste voor ons kiezen

U kunt uw afzuigsysteem het beste door de specialisten van Friss voor Horeca laten reinigen. Wij zijn de experts in het schoonmaken van horecabedrijven en hebben dan ook veel ervaring met het schoonmaken van keukens. We hebben professionele vakmensen in dienst en kunnen snel op locatie voor u aan de slag gaan. We werken in het hele land en kunnen u binnen 24 uur een offerte sturen.

Friss voor Horeca - Reiniging afzuigkanalen en afzuigkappen

 

Certificaat na reiniging

Wanneer wij uw afzuigkap komen reinigen krijgt u na afloop een certificaat van ons. Daarmee toont u aan dat de installatie schoon is en naar behoren werkt. Het certificaat bestaat uit foto’s van voor en na de reiniging, een omschrijving van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de datum waarop dit is gebeurd.

U kunt ons ook uw hele keuken een dieptereiniging laten geven

Kan behalve uw afzuigkanaal de rest van uw keuken ook wel een grondige reiniging gebruiken? Schakel ons dan in voor een dieptereiniging van uw keuken. Onze professionals zullen uw volledige keuken dan onder handen nemen en laten blinken als nooit tevoren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag snel een offerte aan

Heeft uw afzuigkanaal op korte termijn een schoonmaakbeurt nodig? Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Kan uw zonwering ook wel een opfrisbeurt gebruiken? Schakel ook dan onze hulp in! Wij kunnen uw zonwering helemaal voor u reinigen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorhoreca.nl en via de telefoon op 0416-561052. Wij staan voor u klaar!