Vraag een offerte aan

Zonwering reinigen

Bent u eigenaar van een restaurant, café, hotel of lunchroom en heeft u zonwering? Maak kennis met Friss voor Horeca. Wij maken van schone zonwering het visitekaartje voor uw hotel, restaurant of café.

Een warm welkom voor uw klanten begint buiten. In ons land hebben parasols, markiezen, luifels en uitval-zonneschermen heel wat te verduren. Weersinvloeden en omgevingsfactoren zorgen voor schimmels, mossen en verwering op uw doek waardoor de zonwering helaas niet langer uitnodigend oogt voor uw gasten.

Een uitvalscherm is functioneel, maar het is vaak ook een uitnodiging voor uw klanten. Laat uw uitvalscherm daarom reinigen en onderhouden door Friss voor Horeca. Zowel met als zonder abonnement.

Naast het reinigen van uitvalzonneschermen, voeren wij ook onderhoud en kleine reparaties uit. Dat is handig!

rolluiken reinigen

Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling aan uw horecapand, zelfs buiten openingstijden. Laat uw rolluiken daarom professioneel reinigen door Friss voor Horeca.

Met of zonder abonnement. Eenmalig of regelmatig. Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen.

reinigen parasol

Heeft uw horecalocatie een mooi terras met gezellige parasols. Na verloop van tijd worden parasols vuil. Iedere dag een beetje, totdat ze echt niet meer die uitnodigende reclame-uiting zijn.

Laat daarom uw parasols reinigen door Friss voor Horeca. Tegen slechts een fractie van de kosten van een nieuwe parasol. Zowel met als zonder abonnement. U kiest.

markiezen reinigen

Een mooie markies herkent iedereen al van veraf. Deze klassieke zonwering is een sieraad voor uw horecabedrijf. Veel hotels, cafés en restaurants maken gebruik van markiezen als reclamemiddel. Helaas vervuilen markiezen na verloop van tijd.

Friss voor Horeca reinigt en onderhoudt uw markiezen. Met of zonder abonnement. Da’s mooi hè!

Friss_voor_Thuis_markies_horeca_3

De meest voorkomende vervuilingen op zonwering:

 • Stof en zand dat vaak al licht is aangehecht op het doek
 • Een vette aanslag door o.a. uitlaatgassen, roet en atmosferische vervuiling
 • Hardnekkige lekstrepen, algen of mos
 • Uitgebeten vlekken, veroorzaakt door vogelpoep
 • Schimmels en verstikkingen
 • FrissvoorHoreca_reiniging Parasols

  Zo gaat Friss voor Horeca te werk

  Komt één van bovenstaande vervuilingen u bekend voor en is uw zonwering écht geen uitnodiging meer? Neem dan gerust contact op met Friss voor Horeca. Mede door onze vakbekwame medewerkers worden uw vervuilde markiezen, parasols of uitval-zonnescherm weer stralend schoon. Voor een zo lang mogelijk resultaat wordt na de reiniging het doek van uw zonwering geïmpregneerd. Daar hebben u, uw klanten en passanten extra lang plezier van.

  Friss_voor_Horeca_schoonmaak_team

  Het reinigen van uw horeca-zonweringen? Veilig, professioneel en betrouwbaar bij Friss voor Horeca!

  U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Aan de hand van de door u ingevoerde gegevens en eventueel foto’s kunnen wij zo exact mogelijk beschrijven wat het verwachte eindresultaat wordt van onze reiniging.

  Tip: Friss voor Horeca reinigt ook uw afzuigsysteem

  Houd uw horecabedrijf gastvrij, hygiëne en veilig: laat Friss voor Horeca ook uw afzuigsysteem reinigen!
  - afzuigkappen
  - afzuigkanalen
  - afzuigventilatoren
  Friss voor Horeca werkt keurig volgens afspraak. U ontvangt een certificaat na reiniging. Vraag gemakkelijk online een offerte aan.

  Friss_voor_Thuis_uitvalzonnescherm_reinigen_2

  Zonweringen reinigen voor particulieren

  Wist u dat wij ook zonweringen reinigen voor particulieren? Daarvoor neemt u contact op met Friss voor Zonwering via onze speciale zonwering-website.